Sport

Krapić, Premuš, Radu ili Seman?

Krapić, Premuš, Radu ili Seman?

Jugaši traže novog sidruna za predstojeću sezonu, a najizglednija su imena četvorice vrsnih vaterpolista.

Među imenima koji se spominju su igrač Primorja Ivan Krapić (1989.), Riječanin na ‘privremenom radu’ u Jadranu iz Herceg Novog Danijel Premuš (1981.), Rumunj iz zagrebačke Mladosti Cosmin Alexandru Radu (1981.) te Dubrovčanima već poznati Slovak, bivši Jugaš Lukas Seman (1987.), koji je ovu sezonu zabilježio odlične predstave za mađarski Eger.

Ono što je javnosti poznato je da se nakon dvije sezone Miho Bošković vraća doma, u Juga. Tu informaciju potvrdio je i predsjednik prvaka Hrvatske Ivo Pavličević gostujući u jednoj radijskoj emisiji. Pavličević je komentirao netom završenu sezonu koju su Dubrovčani okrunili naslovom prvaka Hrvatske.

Na pitanja što će se dogoditi s Bušljom, Vićanom i Dobudom koje navodno izdašnim financijskim ponudama vabi Primorje EB, Pavličević je odgovorio on kako ne zna koga Primorje zove.

– Stanje je jasno. Dobud je pod ugovorom, što je u startu nemoguće. Bušlji je istekao ugovor, ali mi smo već razgovarali i mi ćemo uskoro naći zajedničko rješenje kako bismo zadržali. On želi ostati jer mu tako odgovara iz više razloga. S Vićanom ćemo uskoro razgovarati i izraziti želju da ostane. Istina je da mi imamo tri vrlo mlada i perspektivna golmana, ali to nikako ne znači da se zbog toga želimo odreći usluga Frana Vićana – kazao je Pavličević.

Ugovori su pri kraju Paulu Obradoviću, Nikoli Janoviću te treneru Veselinu Đuhu, a Pavličević je uvjeren da svi ostaju u Dubrovniku.

– Janović je pokazao u finalnoj seriji da je bio igrač prevage i da nam treba. S Paulom moramo definirati uvjete i želimo da ostane, a o promjeni trenera ne razmišljamo – bio je jasan predsjednik VK Jug Ivo Pavličević.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist