Natrag
21.6.2018 04:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

KRALJICA ZAPJEVALA U ŠEHEREZADI Tko je sve uživao na koncertu Josipe Lisac?

19.7.2016 @ 11:45 Dulist dulist IN
31;31

Podijelite:

Josipa Lisac, diva hrvatske glazbe sinoć je održala koncert u jedinstvenom prostoru dubrovačke Ville Šeherezade.

Koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama koju grupacija Adriatic Luxury Hotels organizira dvanaestu godinu zaredom, najviše su bili oduševljeni Josipini brojni fanovi iz Dubrovnika koji su željno iščekivali nastup zvijezde u intimnom prostoru Ville Sheherezade koja je samo za ovu progodu otvorena javnosti.

Josipa je sinoć ispunila sva očekivanja, koncert za koji se tražila karta više, potrajao je do sitnih sati a oduševljeni gosti su uživali u ambijentalnom prostoru u kojem je Josipin umjetnički izričaj došao do punog izražaja. Vrt Ville sinoć je bila savršena pozornica za uživanje u Josipinom iskonskom prepuštanju glazbi čiji je izuzetan talent i fascinantan glas ispunio prostor. Koncert se tako pretvorio u umjetnički performans gdje su slušatelji mogli uživati u neuobičajenim izvedbama Josipinih brojnih hitova.

Josipa Lisac je i ovaj put svoje slušatelje, kroz razgovor i pjesmu odvela na magično glazbeno putovanje prepuštajući se trenutku, prostoru, atmosferi i emocijama, te još jedan put potvrdila svoj kultni status jedinstvene glazbene umjetnice na ovim prostorima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana