DuList IN

KRAJ ‘GAME OF THRONES’ Nema preko osme sezone

Game of Thrones

Predsjednik HBO-a Michael Lombardo novinarima je rekao da je produkcija šeste sezone “Igre prijestolja” u tijeku, ali i da David Benioff i Dan Weiss namjeravaju završiti sa serijom nakon osme sezone.

“Pitanje je koliko ćemo nakon sedme sezone moći učiniti. Mislim da Benioff i Weiss osjećaju da nam ostaje još dvije godine nakon šeste sezone. Kao što sam i ranije rekao, volio bih da promjene mišljenje, ali to je trenutno njihov plan”, rekao je Lombardo, a prenosi Index.hr.

Teško je povjerovati da bi HBO samo tako ubio svoju “zlatnu koku” pa se već neko vrijeme šuška o prequelu, a Lombardo je izjavio:

‘Otvoren sam za sve što Dan i Dave namjeravaju s ‘Igrom prijestolja’ ili bilo kojim drugim projektom. Sve ovisi o tome što žele. Mislim da ste u pravu, priča ima ogroman potencijal koji bismo mogli istražiti u prequelu, ali morate imati Georgea R.R. Martina, Dana i Davea koji se s tim žele pozabaviti.’

Ipak, dodao je i da o tome nisu ozbiljno razgovarali, a dotakao se i vruće teme – smrti Jona Snowa, koja je izgleda, istina.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist