Natrag
19.2.2019 22:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kosor ne zna za što je optužena

21.2.2013 @ 17:44 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Predsjedništvo HDZ-a odlučilo je svoju bivšu šeficu uputiti na Visoki sud časti ove stranke.

Točnije tom je sudu upućen zahtjev za provođenje stegovnog postupka protiv nje. Sama Kosor za medije je izjavila kako još ne zna za što je se točno tereti, jer optužnicu nije vidjela. Najavila je kako će tražiti otvoreno suđenje.

– Mislim da javnost ima pravo tome nazočiti i čuti argumente za i argumente protiv i jedne i druge strane. Jer ako se sudi i donosi odluke u skladu sa ZKP-om, onda to znači i javnost rada Visokog časnog suda zato što se samo izuzetno zatvaraju takva suđenja na redovnim sudovima u slučaju nacionalne sigurnosti ili zaštite dobrobiti djeteta, dakle pedofilije itd., a u ovom slučaju se ne radi o tome – izjavila je medijima Kosor, najavivši kako će tražiti izuzeće predsjednika Visokog časnog suda Tomislava Čuljka. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana