Sport

KORKYRA KUP 2018. Dominacija Nenadića

KORKYRA KUP 2018. Dominacija Nenadića

Plivački klub Jug osvojio je 13 medalja, od čega po 5 zlatnih i srebrnih te 3 bronce, na Korkyra kupu, koji je proteklog vikenda održan u Korčuli.

Najuspješniji je s čak pet zlatnih medalja bio Vlaho Nenadić, koji je bio najbrži na 100 leđno, slobodno i prsno te 50 delfin i 200 slobodno te je na koncu nagrađen peharom za zbroj rezultata u poretku dječaka 2006. godišta.

Roko Zvone također je osvojio pet medalja. Bio je srebrni na 50 delfin, 100 leđno, 100 i 200 slobodno te treći na 100 prsno. Ivan Zeko doplivao je do tri medalje: srebra na 100 prsno te bronce na 50 delfin i 200 slobodno. Ostali jugovi predstavnici ostvarili su osobne rekorde u disciplinama u kojima su nastupili.

Na mitingu je nastupio 121 natjecatelj iz šest klubova u uzrasnoj kategoriji mlađih kadeta i početnika. Na Korčuli je nastupilo je devet Jugovih mlađih kadeta: Vlaho Nenadić, Roko Zvone, Ivan Zeko, Filip Miletić, Marko Tevšić, Sandro Radošević, Borna Jelčić, Luka Curić i Karlo Marinović pod vodstvom trenerice Matiane Staničić.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr