Aktualno

Korisnici Josipovca obilježili Dan kruha

Svetom Misom koju je predvodio don Vilim Petrović, župnik župe sv. Marije Magdalene, u petak je u Centru za rehabilitaciju Josipovac obilježen Dan kruha i zahvale za plodove zemlje.

Ovaj svečani trenutak misnog slavlja uz glazbenu pratnju i pjesmu uzveličale su naše volonterke Jelena Vidojević i Marta Šimunović, učenice Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića kojima su se u pjesmi pridružili svi korisnici zajedno sa djelatnicima i roditeljima.

Korisnici su sami umijesili i pripremili kruh za ovaj poseban dan kako bi blagoslovljeni kruh mogli ponijeti svojim kućama i podijeliti ovu radost zahvale zajedno sa svojim obiteljima. Nakon blagoslova kruha uslijedilo je čaščenje, druženje, pjesma, ali i odmjeravanje sportskih snaga.

Svoje sportske snage odmjerio je i s korisnicom Marom koja se pokazala kao vrlo ozbiljan suparnik. Na svečani ručak don Vilima je ugostila v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ zajedno sa djelatnicima i u znak zahvale uručila unikatan dar koji su korisnici posebno izradili za ovu prigodu.

Izvor: Centar za rehabilitaciju Josipovac

Pročitajte još

71. IGRE Milanović stiže u Porat na Otvaranje

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

MLADA UMJETNICA ANDREA VUKOJA Želja mi je pronaći atelje za moj kreativni nered

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija