Aktualno

Korisnici Josipovca obilježili Dan kruha

Korisnici Josipovca obilježili Dan kruha

Svetom Misom koju je predvodio don Vilim Petrović, župnik župe sv. Marije Magdalene, u petak je u Centru za rehabilitaciju Josipovac obilježen Dan kruha i zahvale za plodove zemlje.

Ovaj svečani trenutak misnog slavlja uz glazbenu pratnju i pjesmu uzveličale su naše volonterke Jelena Vidojević i Marta Šimunović, učenice Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića kojima su se u pjesmi pridružili svi korisnici zajedno sa djelatnicima i roditeljima.

Korisnici su sami umijesili i pripremili kruh za ovaj poseban dan kako bi blagoslovljeni kruh mogli ponijeti svojim kućama i podijeliti ovu radost zahvale zajedno sa svojim obiteljima. Nakon blagoslova kruha uslijedilo je čaščenje, druženje, pjesma, ali i odmjeravanje sportskih snaga.

Svoje sportske snage odmjerio je i s korisnicom Marom koja se pokazala kao vrlo ozbiljan suparnik. Na svečani ručak don Vilima je ugostila v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ zajedno sa djelatnicima i u znak zahvale uručila unikatan dar koji su korisnici posebno izradili za ovu prigodu.

Izvor: Centar za rehabilitaciju Josipovac

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist