Natrag
20.5.2018 15:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Korda: Njegovo je demokratsko pravo da me tuži

5.6.2012 @ 13:52 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Podizanje privatne tužbe zbog kaznenog djela protiv časti i ugleda od strane odvjetnika Vladimira Gredelja protiv Luke Korde, komentirao nam je sam načelnik.

-Ne znam o čemu se radi, ni što ni kako, ovo mi je prvi glas. Ne znam po čemu sam povrijedio njegovu čast. Zato jer sam rekao da je sklopio ugovor s ljudima na Prevlaci i da će   im uzeti određeni postotak ako dobije parnicu. Pa normalno je da uzme novce, pa ne radi valjda mukte. A ako radi mukte, to je druga stvar. Onda se ja ispričavam, i onda mu svaka  čast. Ako sam rekao da uzima novac, nisam rekao da krade. Uzima novac jer ih zastupa, a ne zastupa ih zato što voli Prevlaku, već jer želi zaraditi. Ne vidim da sam ga time uvrijedio- istaknuo je Korda dodavši

-To je za mene smiješno, kao i sve njegove ostale izjave. Vidjet ćemo se na sudu, a ja ću reći ono što sam rekao. Njegovo je demokratsko pravo da me tuži– dodao je Korda. Pitali smo i da nam prokomentira izjavu „Svak krade za sebe, a ja za Hrvatku“  koju, na kraju svog priopćenja odvjetnik Gredelje navodi kao Kordinu:

– On je rekao da kradem za Hrvatsku, i da će napravit kaznenu prijavu jer ljudima ne želim vratiti zemlju, da sam je nekakva zločinačka organizacija. Ja to ne mogu shvatit, a ne vjerujem ni da će sud- istaknuo je.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana