Natrag
22.2.2019 03:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Korda: Idemo po novi mandat!

11.5.2013 @ 20:59 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Više stotina Konavljana nazočilo je sinoć održanom predizbornom skupu HDZ-a u Čilipima.

 Nazočnima su se obratili umirovljeni general bojnik Damir Krstičević, potpredsjednica HDZ-a i zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, umirovljeni general 1. Gardijske brigade Tigrovi Tomo Medved, saborski zastupnik HDZ-a iz Vukovara te predsjednik UHBDDR-a Zvonko Milas, te načelnik općine Konavle Luka Korda.
 
– Svih ovih 20 godina smo radili od srca i sa srcem. Idemo po novi mandat kako bismo sve što smo radili još bolje učvrstili. I kad nam kažu da nemamo dugoročni program kažemo – zar je kratkoročni program raditi vodu i infrastrukturu, stvarat državu, općinu? Do kraja ove godine svaka kuća u Konavlima imat će vodu – kazao je sinoć Luka Korda.
 
Svečanu atmosferu uveličali su i Tomislav Bralić i klapa Intrade koji su, po završetku skupa, održali koncert koji je Konavljanima poklonio HDZ.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana