Natrag
19.4.2019 08:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

KONZERVATORI ‘KOČE’ OZBILJNA ULAGANJA Biskupija planira ‘upristojiti’ parking na Gracu

4.10.2016 @ 7:44 Baldo Marunčić Grad
7;7

Podijelite:

Ono što se zove parking na Gracu u očajnom je stanju. Proteklih godina mi koji gore parkiramo smo imali silnih problema zato što je ta zemljana, pješčana i makadamska površina u vrlo lošem stanju pa se brzo stvaraju velike rupe. Jedna takva, prava rupetina, i danas se može vidjeti, a i dobro osjetiti, na samom početku parkirališta. Nemoguće je da odgovorni drže taj prostor u tako očajnom stanju – požalio nam se jedan naš sugrađanin, koji svog limenog ljubimca često zna ostaviti na parkiralištu kraj parka Gradac.

S pitanjem hoće li ovaj neuređeni plato koji puno više podsjeća na površinu mjeseca nego na gradsko parkiralište konačno biti uređen ili upristojen obratili smo se vlasniku Dubrovačkoj biskupiji te trenutnom korisniku Sanitatu Dubrovnik.

Što su nam odgovorili potražite u tiskanom izdanju DuLista od 28. rujna.

 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana