DuList IN

Konovoziju ćemo sljedeće godine pratiti iz sigurnosti doma

Konovizija 2021, koja je na rasporedu u petak 12. veljače 2021. od 20 sati, moći će se gledati na našoj službenoj web stranici! – poručili su iz organizacije natjecanja.

Konovizija će prvi put u svojoj kratkoj povijesti raditi produkciju prijenosa te će omogućiti svima, koji ne budu svjedočili natjecanju konavoskih sela u pjevanju na licu mjesta, da iz udobnosti, ali i sigurnosti, svog doma uživaju gledajući prijenos putem Konovizije TV na našoj službenoj web stranici.

– Produkcija prijenosa je tehnički zahtjevan zadatak, i veliki korak za nas koji smo htjeli napraviti kako bi Konovizija u svim aspektima bila pod našom kontrolom, a sve sa ciljem da našim gledateljima ponudimo što kvalitetniji proizvod. Vjerujemo da će uz naš prijenos i Konoviziju TV na našoj službenoj stranici iskustvo gledanja Konovizije biti zanimljivije i bogatije nego ikada – zaključili su.

Pročitajte još

U DOMU OBITELJI LUČIĆ Barbara i Maro o životu s privrženim i tvrdoglavim japanskim ljubimcima

Maria Prkut

POZNATA PO ULOZI U SERIJI ‘CSI MIAMI’ Eva LaRue opet uživa u Dubrovniku!

Dulist

KONOVIZIJA 2021. Gostujuće mjesto su Mlini!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija