DuList IN

KONOVIZIJA 2020. Sve se zna, evo kad kreću prijave

KONOVIZIJA 2020. Sve se zna, evo kad kreću prijave

Treće izdanje Konovizije održat će se u Domu kulture na Grudi 21. veljače 2020. godine s početkom u 20 sati. Odlučio je tako organizacijski odbor Konovizije koji je ujedno odredio format natjecanja iduće Konovizije, kao i datume ostalih pratećih događanja.

Za razliku od Konovizije 2019., koja se sastojala od polufinalne i finalne večeri, iduće izdanje Konovizije će imati samo finalnu večer čiji će se broj sudionika odrediti, sukladno pravilniku Konovizije, po završetku prijava. U slučaju većeg broja prijava organizator će napraviti selekciju pri čemu će eventualni predstavnici osam najbolje plasiranih mjesta s Konovizije 2019 (Mikulići, Zvekovica, Komaji, Obod, Radovčići, Cavtat, Zastolje i Poljice), predstavnici debitantskih mjesta kao i predstavnik gostujućeg mjesta koje će, podsjećamo, doći iz Župe dubrovačke, imati osigurano mjesto u finalu.

Program Konovizije 2020 službeno počinje 1. kolovoza 2019. kada počinju prijave za natjecanje, a zainteresirani će se moći prijavljivati sve do 31. listopada. Konačan broj finalista, kao i imena mjesta i naselja koja će sudjelovati u finalu, organizacijski odbor Konovizije objaviti će 8. studenog.

Službeno predstavljanje kandidata, kao i izvlačenje redoslijeda pjevanja, održat će se 7. veljače 2020. godine uz, kao i prošle godine, live stream na Facebook stranici Konovizije. Veliko finale je, kao što smo već spomenuli, na rasporedu 21. veljače s početkom u 20 sati.

Konovizija 2020 raspored:

  1. kolovoza 2019. Početak prijava
  2. listopada 2019. Završetak prijava
  3. studenog 2019. Objava finalista
  4. veljače 2020. Konovizija Warm up party i izvlačene redoslijeda nastupa
  5. veljače 2020. Finalna večer Konovizije

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist