Natrag
18.2.2019 00:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konjuh uspješna i u paru

4.9.2012 @ 10:44 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Mlada dubrovačka tenisačica Ana Konjuh odlično je otvorila svoj nastup u konkurenciji ženskih parova na ovogodišnjem juniorskom US Openu, koji se od 2. do 9. rujna igra u New Yorku.

Konjuh na US Openu nastupa u paru s Karlovčankom Adrijanom Lekaj, a u prvom kolu Hrvatice su svladale rusko-egipatski par Varvara Flink-Mayar Sherif sa 6:3 6:3. U drugom kolu očekuje ih sraz s pobjednicama susreta američkog para Hardebeck-Jeukeng i talijansko-turskog para Rosatello-Soylu.

Konjuh je doznala i ime protivnice u drugom kolu u pojedinačnoj konkurenciji. Tornado Alicia Black, 14-godišnja američka kvalifikantica i 118. juniorka na svjetskoj ljestvici, izbacila je 17-godišnju Ukrajinku Oleksandru Korashvili, inače 30. na svjetskoj juniorskoj rang listi, sa 6:3 6:4.

Prođe li Konjuh Black, u trećem kolu čeka je bolja iz susreta Amerikanke Kyle McPhilips i Njemice Antonie Lottner, četvrte nositeljice turnira i treće juniorke svijeta.

Komentari





O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana