Sport

Konjuh i u polufinalu parova!

Konjuh i u polufinalu parova!

Nakon što je ranije danas prošla u polufinale u singlu, Ana Konjuh kasnije popodne plasirala se u polufinale turnira parova na Roland Garrosu! Konjuh je u paru s Kanađankom Zhao svladala rusko-bjeloruski par Shymanovich/Silich sa 6:2, 4:6 i 10:3.

Osvajačice Australian Opena, Konjuh i Zhao s dva su breaka osvojili prvi set sa 6:2 bez većih problema. Drugi set bio je pak puno zanimljiviji.

Otvara ga rusko-bjeloruski par, oduzimanjem servisa za vodstvo, ali Ana i njena kolegica uzvraćaju istom mjerom. Njihove protivnice opet stišću i 'kradu' novi bod, ali Konjuh i Zhao se ne predaju i uzvraćaju breakom za 2:2. Njihove protivnice opet im oduzimaju servis, ali i koriste svoj za 4:2. Oba para osvajaju gemove, što je značilo da je drugi set pripao rusko-bjeloruskom paru sa 6:4.

Uslijedio je treći tie-break set, kojeg su Konjuh i Zhao bolje otvorile sa serijom 4:0, zatim su imale i 7:1 te konačno i 10:3 za pobjedu i plasman u polufinale Grand Slama.

Konjuh i Zhao u polufinalu će igrati protiv češkog para Krejcikova/Siniakova, koje su u svom meču četvrtfinala bile bolje od para Hrvatice Fett i Turkinje Soylu. Drugo polufinale igraju ekvadorsko-brazilski par Gonzalez/Maia i talijansko-srpski par Matteucci/Stojanović.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr