DuList IN

KONGRESNA INDUSTRIJA Dubrovnik u TOP 3!

Kongresni turizam

U izboru regionalnog izdanja ‘KONGRES Magazin’ između četrdeset i pet gradova srednje jugoistočne Europe Dubrovnik je ponovno izabran uz Istanbul i Prag jednom od tri najbolje kongresne destinacije u našoj regiji.

Nagradu je primila direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić m na svečanosti u okviru kongresnog sajma Conventa Ljubljana na kojemu se predstavila kongresna ponuda Dubrovnika.

Meetings Star regionalna je nagrada za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu srednje i jugoistočne Europe, koju dodjeljuje međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada prepoznaje pojedince i poslovne subjekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Uredništvo magazina Kongres i ove je godine pripremilo pregled najboljih kongresnih destinacija u regiji, koje su bile procijenjene u kontekstu projekta KONGRES MEETOLOGUE. Kroz ovaj projekt otkrivaju se manje poznate destinacije i uspoređuju s poznatijima. Ocijenjeno je, pregledano te analizirano više od četrdeset i pet destinacija po kriterijima – prirodni i kulturni čimbenici; opća i prometna infrastruktura; turistička infrastruktura i kongresna infrastruktura.

Prema rezultatima tajnog glasovanja, Dubrovnik je ponovno jedna od tri najbolje kongresne destinacije srednje i jugoistočne Europe i dobio je ukupnu ocjenu 4,57, te se nalazi na vrhu tablice uz velike centre Istanbul i Prag.

Tijekom kongresnog sajma Conventa, reginalnog okupljanja kongresnih profesionalaca Kongresni ured TZ grada Dubrovnika bio je domaćinom objeda za sudionike sajma, na kojemu su se služili lokalni speciajliteti , sve uz glazbeni nastup Klape Kaše.

Pročitajte još

TRADICIONALNI ROTARYJEV KONCERT Dubrovački simfoničari i gosti za obnovu maslinarstva

Dulist

Adventska večer u Excelsioru uz Predina i Dedića

Dulist

VIDEO/’ČUVARI BAŠTINE’ Velika smotra malih kolendara u Visiji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija