DuList IN

KONGRESNA INDUSTRIJA Dubrovnik u TOP 3!

Kongresni turizam

U izboru regionalnog izdanja ‘KONGRES Magazin’ između četrdeset i pet gradova srednje jugoistočne Europe Dubrovnik je ponovno izabran uz Istanbul i Prag jednom od tri najbolje kongresne destinacije u našoj regiji.

Nagradu je primila direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić m na svečanosti u okviru kongresnog sajma Conventa Ljubljana na kojemu se predstavila kongresna ponuda Dubrovnika.

Meetings Star regionalna je nagrada za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu srednje i jugoistočne Europe, koju dodjeljuje međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada prepoznaje pojedince i poslovne subjekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Uredništvo magazina Kongres i ove je godine pripremilo pregled najboljih kongresnih destinacija u regiji, koje su bile procijenjene u kontekstu projekta KONGRES MEETOLOGUE. Kroz ovaj projekt otkrivaju se manje poznate destinacije i uspoređuju s poznatijima. Ocijenjeno je, pregledano te analizirano više od četrdeset i pet destinacija po kriterijima – prirodni i kulturni čimbenici; opća i prometna infrastruktura; turistička infrastruktura i kongresna infrastruktura.

Prema rezultatima tajnog glasovanja, Dubrovnik je ponovno jedna od tri najbolje kongresne destinacije srednje i jugoistočne Europe i dobio je ukupnu ocjenu 4,57, te se nalazi na vrhu tablice uz velike centre Istanbul i Prag.

Tijekom kongresnog sajma Conventa, reginalnog okupljanja kongresnih profesionalaca Kongresni ured TZ grada Dubrovnika bio je domaćinom objeda za sudionike sajma, na kojemu su se služili lokalni speciajliteti , sve uz glazbeni nastup Klape Kaše.

Pročitajte još

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

Dulist

The New York Times uvrstio Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za američke građane

Dulist

GUBITAK ENE JOŠ BOLI Lijepa Pelješka danas bi slavila 60. rođendan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija