Natrag
21.2.2019 10:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konferencija za medije zbog akcije “Šetač”

13.4.2013 @ 11:28 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

 Danas će se u 16 sati održati konferencija za medije povodom jučerašnje akcije „Šetač“. U akciji je uhićeno više osoba u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

U Dubrovniku su uhićeni Murat Škaljić i Damir Šetka, dok je Ajlin Ahmić, poznati ultimate fight borac, uhićen u BiH.

U cijeloj Hrvatskoj je na području više području više policijskih uprava (PU dubrovačko-neretvanske, PU splitsko-dalmatinske i PU zagrebačke) uhićeno više osoba zbog postojanja osnova sumnje da su sudjelovali u organizaciji i krijumčarenju većih količina opojne droge.

Ovo višemjesečno kriminalističko istraživanje provodilo se u suradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, Upravom policije MUP-a Crne Gore, Službom za borbu protiv organiziranog kriminala MUP-a Srbije, Tužilaštvom Bosne i Hercegovine, Tužilaštvom Crne Gore, Specijalnim tužiteljstvom Srbije i SELEC-om ( Centar policije i carine za Jugoistočnu Europu u Bukureštu ).

Policija je osumnjičene predala pritvorskom nadzorniku, a Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 15 osoba.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana