Aktualno

Konferencija za medije zbog akcije “Šetač”

Konferencija za medije zbog akcije "Šetač"

 Danas će se u 16 sati održati konferencija za medije povodom jučerašnje akcije „Šetač“. U akciji je uhićeno više osoba u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

U Dubrovniku su uhićeni Murat Škaljić i Damir Šetka, dok je Ajlin Ahmić, poznati ultimate fight borac, uhićen u BiH.

U cijeloj Hrvatskoj je na području više području više policijskih uprava (PU dubrovačko-neretvanske, PU splitsko-dalmatinske i PU zagrebačke) uhićeno više osoba zbog postojanja osnova sumnje da su sudjelovali u organizaciji i krijumčarenju većih količina opojne droge.

Ovo višemjesečno kriminalističko istraživanje provodilo se u suradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, Upravom policije MUP-a Crne Gore, Službom za borbu protiv organiziranog kriminala MUP-a Srbije, Tužilaštvom Bosne i Hercegovine, Tužilaštvom Crne Gore, Specijalnim tužiteljstvom Srbije i SELEC-om ( Centar policije i carine za Jugoistočnu Europu u Bukureštu ).

Policija je osumnjičene predala pritvorskom nadzorniku, a Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 15 osoba.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist