Zanimljivosti

Konferencija o korporativnom upravljanju

Na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku danas će se održati 1. Međunarodna znanstvena konferencija o korporativnom upravljanju.

Suorganizatori te velike međunarodne konferencije iz područja korporativnog upravljanja su Sveučilište u Dubrovniku, SEE CGAN (akademska mreža iz područja korporativnog upravljanja Jugoistočne Europe) i CIRU (Governance Research and Development Centre) i ESD (Economic and Social Development Centre).

Na konferenciji će biti prezentirano 124 znanstvena rada koja su napisali autori iz čak 33 zemlje.
Među gostima i predavačima bit će neki od najpoznatijih svjetskih stručnjaka iz tog područja kao što su profesori Duke Bristow iz Sjedinjenih Američkih Država, Gerard Hodgkinson iz Velike Britanije, Shann Turnbull iz Australije i Theo Vermaelen iz Francuske.

Osim njih, na konferenciji će biti veliki broj znanstvenika i stručnjaka iz područja korporativnog upravljanja. Predsjednik programskog odbora konferencije je profesor Darko Tipurić sa Sveučilišta u Zagrebu.

U sklopu OFEL konferencije održat će se i radionica o pisanju znanstvenih članaka koju organizira Academy of Management, a prvenstveno je namijenjena istraživačima na sveučilištima u Jugoistočnoj Europi. Naziv radionice je: Outreach and Integration with in South East Europe Area.

Glavni urednici iz vodećih znanstvenih časopisa pomoći će sudionicima s preporukama kako svoje rezultate istraživanja pretočiti u članke za objavljivanje u vodećim svjetskim znanstvenim časopisima.

Pročitajte još

STANKA IZMEĐU TRENINGA Jugaši ‘pune baterije’ na Karaci

Dulist

Mladoženja uz pratnju gajdi nosio prsten izabranici svoga srca

Dulist

VIDEO Kineskinje poludile za visokim Dubrovčanima

Dulist