Natrag
21.2.2019 21:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konferencija na temu sprječavanja sukoba interesa

9.9.2012 @ 10:48 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Transparency International Hrvatska će u Dubrovniku, u hotelu Adria u ponedjeljak, 10. rujna, u 10 sati i 30 minuta održati konferenciju za medije povodom početka projekta „Civilno društvo i javne institucije – partneri u sve većoj transparentnosti putem razrade i primjene mjera sprječavanja sukoba interesa“. 

U ovom projektu, petom s problematikom sukoba interesa koji provodi Transparency International Hrvatska, organiziran je niz od 15 dvodnevnih seminara diljem Hrvatske na kojima eminentni stručnjaci za sprječavanje sukoba interesa predstavljaju europska iskustva na tom području te se obrađuje i hrvatska problematika s posebnim naglaskom na slučajeve iz prakse.

Dosad  je održano ukupno deset treninga i to u Zagrebu, Karlovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Puli, Rijeci, Osijeku, Plitvicama, Zadru i Šibeniku na kojima je prisustvovalo 219 javnih dužnosnika, predstavnika nevladinih udruga i predstavnika medija. 

Konferenciji za medije će prisustvovati zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije, Marija Vučković; Michael Koss, Sveučilište Postdam, i Zorislav Antun Petrović, član Upravnog odbora Transparency International Hrvatska.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana