Aktualno

Konferencija na temu sprječavanja sukoba interesa

Konferencija na temu sprječavanja sukoba interesa

Transparency International Hrvatska će u Dubrovniku, u hotelu Adria u ponedjeljak, 10. rujna, u 10 sati i 30 minuta održati konferenciju za medije povodom početka projekta „Civilno društvo i javne institucije – partneri u sve većoj transparentnosti putem razrade i primjene mjera sprječavanja sukoba interesa“. 

U ovom projektu, petom s problematikom sukoba interesa koji provodi Transparency International Hrvatska, organiziran je niz od 15 dvodnevnih seminara diljem Hrvatske na kojima eminentni stručnjaci za sprječavanje sukoba interesa predstavljaju europska iskustva na tom području te se obrađuje i hrvatska problematika s posebnim naglaskom na slučajeve iz prakse.

Dosad  je održano ukupno deset treninga i to u Zagrebu, Karlovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Puli, Rijeci, Osijeku, Plitvicama, Zadru i Šibeniku na kojima je prisustvovalo 219 javnih dužnosnika, predstavnika nevladinih udruga i predstavnika medija. 

Konferenciji za medije će prisustvovati zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije, Marija Vučković; Michael Koss, Sveučilište Postdam, i Zorislav Antun Petrović, član Upravnog odbora Transparency International Hrvatska.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist