Natrag
23.4.2019 08:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konel gradi City Colosseum

19.1.2012 @ 13:09 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Cavtatska građevinska tvrtka Konel glavni je izvođač radova na jednom od trenutno najvećih ulaganja u Hrvatskoj.

Riječ je o City Parku u čijem se sklopu trenutno intenzivno gradi prvi kompleks – City Colosseum – najveći i najmoderniji trgovački i zabavni centar srednje Slavonije, koji će svoja vrata građanstvu otvoriti s jeseni.

Kako donosi portal SBplus ukupna vrijednost investicije u City Park je 80 milijuna eura, od čega se u City Colosseum investira 50 milijuna eura. Sam City Park će osim City Colosseuma imati i McDonald's, benzinsku postaju, hotel s 4 zvjezdice, trgovački centra, park, niz manjih prodavaonica.

Značajno je spomenuti kako su na projektu angažirani redom domaći ulagači i projektanti, koji rade u suradnji s arhitektonskim studijom Loistl Vision iz Austrije, kao i izvođači radova, koji, kako se ističe na ovom portalu, maksimalno koriste materijale domaćih proizvođača, a sam projekt nadahnut je dijelom i kulturnom baštinom Slavonskoga Broda.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana