DuList IN

KONCERT U KOLOVOZU Igre na Orsulu dovode TBF

KONCERT U KOLOVOZU Igre na Orsulu dovode TBF

TBF, jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na Balkanu, nastupit će u Parku Orsula 21. kolovoza s početkom u 21 i 30. Organiziran je prijevoz autobusom za publiku do parka.

Koncert se odvija u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a više potražite ovdje.

TBF su počeli kao hip hop sastav 1991. godine i mijenjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“. Nakon toga dolazi do njihovog uspona, formiranja posebnog glazbenog izričaja i velike popularnosti na ovim prostorima. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila samo najveće nagrade diskografije i kritike.

Sljedeća tri albuma izdali su za diskografsku kuću Menart, a baš treći album pod imenom “Maxon Universal” iz 2004. godine potvrdio je njihov status jednog od najuspješnijih i priznatijih bendova. Nakon “Uskladimo toplomjere”, spomenutog Maxona i “Galerije Tutnplok”, TBF izdaju akustični live album “Perpetuum fritule” iz zagrebačke Močvare.

Album “Pistaccio Metallic” je 2011. godine isporučio četiri velika hita, “Mater”, “Uvik kontra”, “Veseljko” i “Grad spava”. Bend potvrđuje svoju kvalitetu sjajnim live izvedbama na dvoranskoj turneji, a od tada nisu stali sa svirkama i radili neke značajnije pauze. 2015. su publici predstavili još jedan sjajan album “Danas sutra” i nastavili oduševljavati brojne fanove širom regije.

Prijevoz autobusom je osiguran, a ulaznice po cijeni od 120 kuna su već u prodaji. Ulaznice za koncert TBF-a na Orsuli mogu se nabaviti preko online servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni u Festivalskoj palači koja radi svakim danom od 9 do 21.30 sati. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% na ulaznice. Prijevoz autobusom je osiguran, a vrijeme i mjesto polaska bit će naknadno objavljeno. Program se odvija uz
potporu Rezervata Lokrum.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist