Aktualno

Koncert pod geslom “Zabalaj i potpiši”

Koncert pod geslom "Zabalaj i potpiši"

U Dubrovniku je, do sinoć, na peticijama za raspisivanje četiri nacionalna referenduma, u akciji Odbora birača, nazvanoj Referendumski ustanak, prikupljeno osam tisuća potpisa, oko dvije tisuće po svakom referendumskom pitanju.

Akciji su se prodružila i tri benda te sutra, u nedjelju, organizatori pozivaju sve sugrađane u DOC, u Lapadu, na koncert PROBUĐENE SCENE. Pod geslom "Zabalaj i potpiši, što nas je više – oni su tiši!" sviraju Silente, Feredon i Valetudo. Potpisati se može tijekom cijele nedjelje, a svirka u prizemlju DOC-a počinje u 15 sati.

– Sumornu dubrovačku zimsku nedjelju, uz kišu i hladnoću, zamijenite zabavom u DOC-u-ističu.
Od petka navečer potpisi za referendume mogu se dati u Klubu mladih Orlando, a od nedjelje i u Cavtatu, Srebrenom i Staroj Mokošici. Poziv za podršku upućen je Katoličkoj crkvi, sindikatima i umirovljeničkim organizacijama.

Ove subote, do 19 sati, volonteri Referendumskog ustanka dežuraju uz štanove na Pilama, preko puta Jugovog bazena u Gružu te ispred DOC-a u Lapadu. Od 15 do 18 sati danas se može potpisati i u Novoj Mokošici.

– Akcija završava u srijedu, no još uvijek nije kasno. Svak se može uključiti – dovoljno je isprintati liste za potpisivanje sa aktivističkog servisa www.referendum.co (nije com). Potpisane liste dostavite na štandove ili nas potražite na Facebooku- zaključuju.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist