Natrag
20.2.2019 05:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Koncert pod geslom “Zabalaj i potpiši”

23.2.2013 @ 12:45 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

U Dubrovniku je, do sinoć, na peticijama za raspisivanje četiri nacionalna referenduma, u akciji Odbora birača, nazvanoj Referendumski ustanak, prikupljeno osam tisuća potpisa, oko dvije tisuće po svakom referendumskom pitanju.

Akciji su se prodružila i tri benda te sutra, u nedjelju, organizatori pozivaju sve sugrađane u DOC, u Lapadu, na koncert PROBUĐENE SCENE. Pod geslom "Zabalaj i potpiši, što nas je više – oni su tiši!" sviraju Silente, Feredon i Valetudo. Potpisati se može tijekom cijele nedjelje, a svirka u prizemlju DOC-a počinje u 15 sati.

– Sumornu dubrovačku zimsku nedjelju, uz kišu i hladnoću, zamijenite zabavom u DOC-u-ističu.
Od petka navečer potpisi za referendume mogu se dati u Klubu mladih Orlando, a od nedjelje i u Cavtatu, Srebrenom i Staroj Mokošici. Poziv za podršku upućen je Katoličkoj crkvi, sindikatima i umirovljeničkim organizacijama.

Ove subote, do 19 sati, volonteri Referendumskog ustanka dežuraju uz štanove na Pilama, preko puta Jugovog bazena u Gružu te ispred DOC-a u Lapadu. Od 15 do 18 sati danas se može potpisati i u Novoj Mokošici.

– Akcija završava u srijedu, no još uvijek nije kasno. Svak se može uključiti – dovoljno je isprintati liste za potpisivanje sa aktivističkog servisa www.referendum.co (nije com). Potpisane liste dostavite na štandove ili nas potražite na Facebooku- zaključuju.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana