Natrag
22.4.2018 02:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konavoska vina i folklor u Cavtatu

4.7.2012 @ 15:23 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Udruga vinara Konavala i Turistička zajednica općine Konavle priređuju u petak 6. srpnja sa početkom u 21,00 sati na ljetnoj pozornici na cavtatskoj rivi Večer konavoskih vina i folklora.

Radi se o prvoj priredbi ovakve vrste u Cavtatu, kojom se želi predstaviti turistima i posjetiteljima kvalitetnu produkciju konavoskih vina sa ciljem promocije poticanja njihove potrošnje na lokalnom turističkom tržištu.

U umjetničkom dijelu programa nastupit će folklorna skupina KUD-a Čilipi i klapa Čilipi. Na prvoj Večeri konavoskih vina i folklora turisti i posjetitelji imat će priliku kušati vina slijedećih konavoskih vinara: OPG Nikša Bratoš, Bratoš Vina d.o.o., Crvik vinogradi i vinarija d.o.o., Dubrovački podrumi d.d., OPG Klaić vinski podrum, OPG Monika OPG Ivo Butijer, OPG Božo Šiša, OPG Luka Letunić i OPG Luka Trković.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana