Županija

Konavoke i Konavljani uz Crvenu jabuku pjevali za Ninu!

Konavljani su i u srijedu naveče pokazali svoje veliko srce budući d su se u velikom broju okupili na koncertu Crvene jabuke u sklopu programa ‘Zajedno za Ninu’. Uz Crvenu jabuku nastupili su i konavoski rock bend Bjelouška te DJ Lucas.

Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Organizatori su pripremili bogatu lutriju, a cjelokupni prihod namjenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna na koncertu i s publikom pjevala do dugo u noć.

Iz organizacijskog odbora ‘Zajedno za Ninu’ zahvaljuju se brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa ‘Zajedeno za Ninu’ nastavlja se i dalje. Sve osobe i tvrtke mogu i dalje mogu vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović te iskazati svoje veliko srce i time pomoći u njezinom lječenju.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu ‘Zajedno za Ninu’.

Pročitajte još

Župan sudjelovao na konstituirajućoj sjednici novog saziva Europskog odbora regija

Dulist

Ishodovna građevinska dozvola za izgradnju luke u Polačištu

Dulist

REDOVITA SJEDNICA ŽOC-a O Planu intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija