Županija

Konavoke i Konavljani uz Crvenu jabuku pjevali za Ninu!

Konavoke i Konavljani uz Crvenu jabuku pjevali za Ninu!

Konavljani su i u srijedu naveče pokazali svoje veliko srce budući d su se u velikom broju okupili na koncertu Crvene jabuke u sklopu programa ‘Zajedno za Ninu’. Uz Crvenu jabuku nastupili su i konavoski rock bend Bjelouška te DJ Lucas.

Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Organizatori su pripremili bogatu lutriju, a cjelokupni prihod namjenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna na koncertu i s publikom pjevala do dugo u noć.

Iz organizacijskog odbora ‘Zajedno za Ninu’ zahvaljuju se brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa ‘Zajedeno za Ninu’ nastavlja se i dalje. Sve osobe i tvrtke mogu i dalje mogu vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović te iskazati svoje veliko srce i time pomoći u njezinom lječenju.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu ‘Zajedno za Ninu’.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist