Natrag
25.4.2019 16:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘KONAVLE 100 KM’ Biciklistička utrka koja se ne propušta

24.10.2018 @ 13:52 Dulist Sport

Podijelite:

U sklopu proslave dana Općine Konavle biciklistički klub Konavle dana 4. studenog 2018. organizira tradicionalnu sedmu rekreativnu biciklističku utrku ‘Konavle 100 km’.

Utrka će biti kružnog formata sa startom i ciljem u Člipima, a voziti će se cestom kroz Konavosko polje (kroz Kraljevu, Pridvorje, Lovorno i Ljutu) do Grude, zatim magistralom od Grude, kroz Čilipe do Zvekovice , te potom kroz Konavosko polje do Čilipa.

Sudionici će se moći natjecati u tri kategorije i to kategoriji sport (četiri kruga ukupne duljine 120 km), u kojoj kategoriji će najbolji natjecatelji dobiti i novčanu nagradu, kategoriji classic (dva kruga ukupne duljine 60 km), te kategoriji MTB- (jedan krug duljine 30 km). Natjecatelji se u kategorijama sport i classic mogu natjecati isključivo sa cestovnim biciklima, dok je kategorija MTB predviđena samo za bicikle s gumama širine 1,9 inča i širim. Mjerenje vremena je elektronsko te će ga na cilju vršiti sudac Hrvatskog biciklističkog saveza.

Staza nije primjerena za mlađe uzraste jer promet tijekom utrke neće biti zatvoren, pa maloljetnici do 16 godina mogu sudjelovati samu u pratnji, te uz predočenje pisane izjave roditelja ili staratelja, dok maloljetnici do 18 godine mogu sudjelovati bez pratnje uz predočenje izjave roditelja ili staratelja, a svi sudionici obavezno tijekom cijele utrke moraju nositi zaštitne kacige.

Prijave i podjela startnih brojeva će na dan utrke biti organizirana u Čilipima ispred Doma kulture od 8:30 do 9:45 sati, dok svi zainteresirani za utrku mogu prijaviti i na link do 3. studenog 2018. u 12:00 sati. Kotizacija za kategorije sport i rekreacija iznosi 120 kuna, a za kategoriju MTB 60 kuna, dok se uplata može izvršiti općom uplatnicom do 3. studenog 2018. (prilikom preuzimanja startnog broja obavezno na uvid donijeti dokaz o uplati), te prije samog starka prilikom preuzimanja startnog broja.

Svim sudionici utrke će prilikom podjele brojeva dobiti promotivnu majicu utrke, biti će im organizirana okrjepa na Zvekovici i u cilju, biti će osigurana medicinska i tehnička pomoć, dok će nakon utrke biti organiziran zajednički ručak i dodjela nagrada najboljim natjecateljima u svakoj kategoriji.

Sve dodatne informacije o utrci možete dobiti na telefone 0914713044 (Lukša), 098345759 (Zoran), 0989763265(Ivan), na e-mail bk.konavle@gmail.com ili na facebook stranici Biciklističkog kluba Konavle.

Foto: Ilustracija

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana