Natrag
21.2.2019 07:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konačno: Na Buži postavljena upozorenja!

3.8.2012 @ 15:11 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Konačno su na Gornjoj i Donjoj Buži postavljeni znakovi upozorenja u svrhu prevencije eventualnih nesreća koje su na tim lokacijama česte među stranim posjetiteljima.

Naime, inicijativom TZ grada Dubrovnika na ove dvije lokacije, koje su među inozemnim turistima vrlo popularne kako zbog predivne atmosfere i ugođaja u večernjim satima, tako i skokova u more s stijena, postavljeni su znakovi upozorenja u cilju prevencije nemilih događanja, nezgoda i nesreća s ozbiljnim posljedicama koje su pretrpjeli posjetitelji iz inozemstva.

Zbog nepažnje, neprikladne obuće i nepoznavanja opasnosti na skliskim stijenama ovog kao i prošlog ljeta zabilježeno je više nesreća inozemnih državljana, navode iz TZ-a, gdje vjeruju da će ovim znakovljem svim posjetiteljima biti skrenuta pozornost na moguću opasnost. Domaći kupači na stijenama imaju dovoljno iskustva i opreza, te se ne bilježe značajnije ozljede Dubrovčana.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana