Natrag
21.2.2019 09:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Komedija Falsifikator u ljetnom kinu Jadran

26.7.2013 @ 13:55 Ana Prohaska dulist IN

Podijelite:

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazana komedija „Falsifikator“, nastala kao koprodukcijski projekt hrvatskih, srpskih i bosanskohercegovačkih kinematografija, večeras, 26. srpnja i sutra, 27. srpnja, u 21:30 sati u ljetnom kinu Jadran

.
Anđelko, direktor osnovne škole u malom mjestu, vodi skroman obiteljski život, cijenjen od sugrađana i voljen od prijatelja. Anđelko, međutim, ipak ima manu: falsificira školske diplome, i to čini godinama, bez naknade, iz uvjerenja da se radi o gesti dobročinstva.
Redatelj i scenarist filma je Goran Marković, a u filmu među ostalima igraju Sergej Trifunović, Emir Hadžihafizbegović i Goran Navojec.

Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana