Natrag
19.3.2019 03:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kome smeta Organizator kiše?

6.3.2012 @ 16:01 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Trubaduru Mirsu Đulančiću navodno je ukinuto radno mjesto na skalinima od Onofrijeve fontane, može se saznati na stranicama društvene mreže Facebook.

Podrška popularnom kantauoru na facebooku iz sata u sat se širi, a nitko zapravo ne zna zašto se baš njegova pozicija svirača na skalinima Onofrijeve česme nije pojavilau ovogodišnjem javnom natječaju za davanje u zakup javnih površina.

Dok službeni stav Gradske uprave još uvijek očekujemo, saznajemo kako se grupa građana, poštovatelja Mirsa Đulančića, namjerava u subotu ujutro u 11 sati okupiti kod Onofrijeve fontane.

– Glasno, što glasnije, koristeći sve moguće zvučne instrumente, recimo ne gradskoj autokraciji koja, isključivo u svoje nepotističko ime zaprječuje našem, dubrovačkom čovjeku, pravo na pošten rad. Kojim u duhu stoljetnog imena ovoga Grada časno i samoprijegorno hrani svoju obitelj – stoji u pozivu na skup podrške.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana