DuList PROMO

KOMBINACIJA VRHUNSKIH DELICIJA I DOMAĆE ATMOSFERE Novi sjaj restorana Amoret

KOMBINACIJA VRHUNSKIH DELICIJA I DOMAĆE ATMOSFERE Novi sjaj restorana Amoret

Restoran Amoret može se pohvaliti dugom tradicijom koja seže od 1985. godine, a gostima je nedavno ponovno otvorio svoja vrata u potpuno novom izdanju.

Godine 1991. je zbog rata zatvoren, a od 1999. iznajmljen te ga od ove godine ponovno vode novi-stari vlasnici Branka i Ivica koji su se, nakon dugo vremena i uspješnog posla s istoimenim apartmanima, odlučili vratiti ugostiteljstvu. Vlasnici punom parom rade na tome da restoranu vrate stari sjaj. Svako jelo priprema se od svježih namirnica, a pripremi i prezentaciji se pridaje posebna pažnja.

Restoran je smješten u samom centru povijesne jezgre, ali u mirnom okruženju uz samu Katedralu. Osim prostane tarace u unutrašnjem prostoru, koji je uređen pažljivo biranim detaljima, stilskim namještajem i umjetninama koji poštuju okruženje u kojem se nalaze, je 28 sjedećih mjesta. Tijekom ručka i večere možete uživati u živoj glazbi, što pridonosi romantičnoj i opuštenoj atmosferi.

U raskošnoj ponudi restorana je veliki izbor dalmatinskih ribljih i mesnih delicija i bogata vinska karta koji će usrećiti svakog gurmana. Jedan je od rijetkih restorana u kojem se nude autohtona dalmatinska jela kao što su šporki makaruli i domaća pašticada. Od mesnih jela izdvajaju se biftek u umaku od šampinjona i dalmatinska pržolica, a od ribljih kozice na buzaru, pržena sitna i svježa riba. Za kraj se možete zasladiti sorbetom od limuna, tortom od sira i čokolade, rozatom ili palačinkama Amoret.

Uz sve to i vinska karta je izuzetno osmišljena i bogata. Nude se 14 crnih, 12 bijelih i 2 rose vina. Raznolikost ponude i kvaliteta u kombinaciji sa ugodnom atmosferom i prihvatljivim cijenama svakako će Vas oduševiti. Svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona 020 323 739, 091 530 4910 ili na e-mail: dubrovnik@post.t-com.hr. Posjetite i web stranicu www.amoret-dubrovnik.com.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist