Natrag
24.3.2019 01:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Koliko je neiskorištenih ‘kvadrata’ u našoj bolnici?

18.3.2018 @ 18:24 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Koliko je neiskorištenih prostora u Općoj bolnici Dubrovnik?

Prisjetivši se svih potencijalnih, mogućih novih sadržaja – a spominjali su se i hospicij, i Sigurna kuća – od koje se odustalo… Odlučili smo provjeriti s koliko takvih prostora bolnica raspolaže, odnosno koliko se prostora unutar OB Dubrovnik nalazi neiskorišteno.

Radi se, doznali smo iz odgovora Uprave OB Dubrovnik, o više tisuća ‘kvadrata’. Podijeljeno po objektima, radi se o šest lokacija na kojima su neiskorišteni prostori. Na petom katu, u objektu D, tu je stacionar od 1650 četvornih metara, u istom objektu na šestom katu je također stacionar od 1400 četvornih metara. U objektu C, u niskom prizemlju, neiskorišteni su poslovni prostori kvadrature 180 četvornih metara, a tu se nalazi i prostor o kojem je DuList nedavno pisao, hvalevrijedna inicijativa koja će se uskoro ‘pretočiti’ u Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece, na ukupno 196 četvornih metara, sa svim potrebnim sadržajima za djecu i roditelj

e. Kako nam je nedavno istaknuo sam ravnatelj Bekić, ‘važno je da se pozitivna ideja realizira’, a Poliklinika će biti namjenjena svoj djeci koja imaju bilo kakve smetnje psihološkog profila, smetnje čitanja, autizam… Sve što spada u psihološku sferu. Za Polikliniku je, podsjetimo, OB Dubrovnik uputila pismo namjere zakladi Blaga djela.

Cijeli tekst potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana