Kultura

‘KOLIJEVKA MOG DJETINJSTVA’ Nova zbirka pjesama Mirjane Klinac

Predstavljanje četvrte zbirke pjesama Mirjane Klinac ‘Kolijevka mog djetinjstva’ održalo se u petak,  u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Uz autoricu u programu su sudjelovali glumica Kazališta Marina Držića Izmira Brautović i u glazbenom dijelu večeri Vicko Klinac na glasoviru.

Ovom četvrtom zbirkom autorica se, kako je i naglasila, željela odužiti korijenu svoga postojanja, svemu što je kao dijete sretno proživjela crpeći prave vrijednosti života satkane u ove stihove i želeći ih otrgnuti od zaborava, istaknula je Klinac.

– O svemu što moje pamćenje čuva pisat sam se usudila, svaka je riječ istina, svaka slika k’o prije, ništa nisam promijenila, niti posudila. Samo sam željela da se sve jače u sjećanje čvrsto zaplete pa neka uspomene od srca do duše samo lete i lete – rekla je Klinac.

Pročitajte još

PRIPREME U TIJEKU Večeras je generalna proba

Dulist

U GALERIJI STEĆAK U KLEKU Izložba Luka Paljetka ‘Kako si lijepa, prijateljice moja’

Dulist

BRIGA ZA KULTURNU BAŠTINU Grad ulaže u obnovu ljetnikovca Bozdari-Škaprlenda

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija