Zanimljivosti

KOKOS 2.0 HIRovci osmislili brodski koktel!

KOKOS 2.0 HIRovci osmislili brodski koktel!

Orcamo i dalje. Dobro, nije baš skroz protiv vjetra, nego nekih šezdesetak stupnjeva od vjetra, ali ionako na 15-20 čvorova vjetra s dosta valova, bolje niti ne može. Za sada ide dobro, malo nas jedino brine prognoza za početak sljedećeg tjedna koja južnije od 20 S najavljuje i 25 čvorova, što znači da bi moglo biti i 30-ak čvorova vjetra – javili su nam se naši HIRovci koji su, dok su čekali što će biti s vjetrom i smišljali kojim putem krenuti, osmislili – brodski koktel.

KOKOS 2.0 HIRovci osmislili brodski koktel!

– Izgleda da je dvotjedno druženje s vlasnikom prvog Cocktail Bara u Hrvatskoj ostavilo posljedice – sa smiješkom ističu. A s nama su podijelili i recept za koktel naziva ‘COCOcktail’.

Otvorite zeleni kokos, otpijte malo pa dolijte Cachacu (moze i Gin ili Rum) i iscijeđeni sok od limete, ubacite slamku i uzivajte!

– Trenutno čitam knjigu o tome kako pokrenuti biznis pa eto ideje! Tražimo poslovne partnere/investitore za Boat/Beach Bar s COCOcktailima – istaknuo je Saša i dodao kako ponude možete slati na mail sfegic@myiridium.net.

Pozdrav od HIRovaca!

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist