Aktualno

Koji letovi su danas otkazani?

Koji letovi su danas otkazani?

Štrajk koji je od 14. svibnja u 6 sati na snazi u zrakoplovnoj tvrtci Croatia Airlines nastavlja se i u četvrtak, a iz Uprave tvrtke objavili su koji letovi su odgođeni, a koje su preuzele druge avio-tvrtke.

Budući da štrajk znači samo djelomični poremećaj prometa, većina putnika bit će prevezena prema redu letenja zrakoplovima Croatia Airlinesa, a ostali dio zrakoplovima partnerskih kompanija, odnosno unajmljenim zrakoplovima.

Među otkazanim letovima u četvrtak su i letovi iz Zagreba u Dubrovnik u 10:55 (putnici će biti premješteni na let OU668, potom let iz Dubrovnika za Veneciju u 12:35 sati i povratni iz Venecije za Dubrovnik u 14:40. Let zakazan za 16:40 Dubrovnik-Zagreb također je otkazan (putnici premješteni na letove OU663/669).

Letovi koji će seu četvrtak,  16. svibnja obaviti unajmljenim zrakoplovima drugih kompanija su, među ostalima, iz Pariza u Dubrovnik u 11:35 i povratak u Pariz u 14:45 (prijevoz će obaviti Adria Airways), potom iz Zagreba u Dubrovnik u 12:10 i povratak iz Dubrovnika u 13:45 (prijevoz će obaviti Air Explore).

Iz Croatia Airlinesa organizirali su i autobusni prijevoz za putnike koji su kupili kartu za neke od otkazanih letova.

Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od otkazanih letova Croatia Airlinesa u vrijeme štrajka, moći će je zamijeniti za drugi let Croatia Airlinesa bez nadoplate. U slučaju da putnik zatraži povrat novca za kupljenu kartu, na raspolaganju su mu sljedeće mogućnosti:
– potpuni povrat novca za neiskorištene karte
– djelomični povrat za djelomično iskorištene karte
– potpuni povrat novca uvećan za 25 posto neto tarife. U tom se slučaju ne isplaćuje novac, već se izdaje vrijednosni dokument koji se može zamijeniti za kartu za neki od letova Croatia Airlinesa (MCO).

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti u Kontakt centru na besplatnom broju telefona 0800 77 77 te na brojevima 062 500 505 i +385 1 6676 555. Radno je vrijeme Kontakt centra za vrijeme trajanja štrajka od 7 do 21 sat.

Iz Croatia Airlinesa se, očekivano, unaprijed ispričavaju putnicima zbog neugodnosti i zahvaljuju na razumijevanju.

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist