Sport

Koja je cijena ponosa? Rijeka – Zmaj 11:0!

Koja je cijena ponosa? Rijeka - Zmaj 11:0!

Nakon što su HNK Rijeci za nepoznat iznos novaca prodali svoje pravo domaćinstva u hrvatskom nogometnom kupu, nogometaši blatskog Zmaja na Kantridi su od riječkog euroligaša dobili i bonus i kamate, a možda i PDV.

Naime, u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske HNK Rijeka razbila je županijskog trećeligaša iz Blata na svom terenu s 11:0, uz čak osam golova Andreja Kramarića. Još dva dodao je Alispahić, a jedan Brezovec. Vrijedi napomenuti kako zbog reprezentativnih obveza nisu nastupili prvotimci vargić, Kvržić, Datković i Močinić, kao i cijeli niz ozlijeđenih igrača (Knežević, Benko, Jugović, Lešković, Zlomislić, Tomečak, Škarabot i Okechukwu).
 
Podsjetimo, ždrijeb je trenutno osmoplasiranom sastavu južne skupine 3. HNL dao pravo domaćinstva u ovom ogledu, ali je uprava Zmaja na žalost navijača Red Dragonsa popustila pritiscima (čitaj izdašnoj novčanoj naknadi) Riječana i uz pratnju 50-ak navijača otputovala na Kvarner s nadom u dobar rezultat. I nisu ga dočekali. Dapače, Rijeka je upisala svoju najvišu pobjedu u povijesti Hrvatske, a mladi Kramarić postao jedini strijelac osam pogodaka na jednoj službenoj utakmici.
 
Čovjek se nakon svega zapita kolika je cijena ponosa…

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist