DuList IN

Koga su Čolić i najbolji harmonikaš Balkana sinoć zabavljali na Kalamoti?

Koga su Čolić i najbolji harmonikaš Balkana sinoć zabavljali na Kalamoti?

Na Koločepu se sinoć održalo pravo ‘malo’ rođendansko slavlje za 24-godišnju Beograđanku Anu Popović.

Naime, Popović boravi u Dubrovniku već tjedan dana, a sinoć je za nju organizirana velika i luksuzna proslava 24-og rođendana u restoranu Vila Ruža na otoku Koločep. Cijelu je proslavu financirao, odnosno ‘sve joj je omogućio’, njezin dečko, srpski milijunaš i jedan od vlasnika tvrtke Karisma Ljubiša Krstajić.

To nije bilo tek obično rođendansko slavlje. Naime, na samom početku 65 uzvanika uživalo je u welcome drinku uz klapsku pjesmu. Nakon njihovog nastupa, bilo je vrijeme za harmonikaški set bez čega očito ova zabava nije mogla proći. Tako je na pozornicu stupio Aco Sofronijević, mnogima poznat kao najbolji harmonikaš na Balkanu.

Ali to nije bilo sve. Naime, glavni glazbeni gost i iznenađenje za slavljenicu bio je Zdravko Čolić koji je zabavljao sve prisutne svojim hitovima. Samo za nju, tijekom proslave, na nebu iznad Kalamote priređen je spektakularan vatromet, a sve je to Popović snimila i objavila na svom Instragram profilu @cold_blonde. A na objavljenim fotografijama na spomenutoj društvenoj mreži, sve je bilo uređeno ružama u različitim roskastim tonovima, a za nju je napravljen i broj ’24’ formiran od ogromnog broja ruža. Za stvaranje ove romantične atmosfere bila je zadužena nagrađivana dubrovačka floristica Ivana Mustapić iz ‘Le Salona’.

Na društvenoj mreži Facebook primijetili smo kako su na ovoj proslavi prisustvovale i brojne dubrovačke ‘face’ koji su se prema viđenom, itekako dobro zabavili.

Par Popović-Krstajić još je u Dubrovniku, a smješteni su u jednom od gradskih hotela. Danas su se vratili na Koločep kako bi ručali nakon veselo provedene noći.

 

 

https://www.instagram.com/p/BWvIYK3lO3s/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

https://www.instagram.com/p/BWulf_cFVlx/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

https://www.instagram.com/p/BWuV1ExFS00/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

https://www.instagram.com/p/BWsXCcnFtGX/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

https://www.instagram.com/p/BWiNjAYlqpJ/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

https://www.instagram.com/p/BWh_5tZloZR/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

https://www.instagram.com/p/BWsoZzEllcl/?taken-by=cold_blonde&hl=hr

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist