Grad

Koga je Franković smijenio u posljednjem mjesecu 2017.?

Koga je Franković smijenio u posljednjem mjesecu 2017.?

Gradonačelnik Mato Franković pred kraj 2017. godine odlučio je smijeniti dosadašnje članove Muzejskog vijeća UGD-a te upravnih vijeća Dubrovačkih muzeja i Dubrovačkih knjižnica, kao i člana Upravnog vijeća Agencije za društveno poticanu stanogradnju.

Umjesto Suzane Čagalj, Ivane Stanić i Ane Greget u Muzejsko vijeće UGD-a imenovani su Katja Bakija (predsjednica), Ivana Jovanović Trostmann i Maris Arbanasin.

Mihaela Mikulandra, Vlaho Margaretić i Tonči Daničić razriješeni su iz Upravnog vijeća Dubrovačkih muzeja, s tim da je Tonči Daničić ponovno imenovan i to za predsjednika UV-a, a za članove Martina Velić i Katija Milković.

Ivana Lazarević i Antonela Đurđević Bujak razrješene su dužnosti članica Upravnog vijeća Javne ustanove u kulturi ‘Dubrovačke knjižnice’, a imenovani su Silvija Jukić (predsjednica) i Tomislav Bjelopera.

Iz Upravnog vijeća Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika smijenjen je Dubravko Pasqualicchio, a umjesto njega imenovana je Silvija Petrlić Saltarić.

Pročitajte još

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist

ZABAVA, AKCIJA, DRAMA Novi kino tjedan donosi…

Dulist

(FOTO/VIDEO) SVAKA ČAST GROFOVI! Pogledajte detalje zahtjevnog pothvata na Golubovom kamenu

Dulist