Natrag
25.4.2019 08:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kod 20 osoba pronađeni ‘trava’, ‘speed’, hašiš, kokain, tablete…

17.8.2015 @ 20:33 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 20 je osoba zatečeno s manjom količinom marihuane, hašiša, speeda, kokaina i tableta koje se nalazne na popisu opojnih droga.

Radi se o 16 stranih i četiri hrvatska državljana kod kojih su opojna sredstva pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima te na području Dubrovnika, Župe dubrovačke, Lopuda i Trpnja.

Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Izdvajamo slučaj zaplijene oko 225 grama marihuane, manje količine amfetamina, 7 djelomično sasušenih stabljika indijske konoplje dužine 90 do 120 centimetara i tri zasađene biljke indijske konoplje visine 60 do 180 cm. Droga je pronađena prilikom pretrage stana 44-godišnjakinje u Ulici Iva Vojnovića u Dubrovniku. Prilikom pretrage u stanu je zatečen i 27-godišnjak kod kojeg je pronađena manja količina amfetamina zbog čega je prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku protiv osumnjičene 44-godišnjakinje podnijela kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana