Crna kronikaUrednički izbor

KOBNO ISPIRANJE TANKA Potvrđena smrt dvojice pomoraca, tri osobe hospitalizirane

KOBNO ISPIRANJE TANKA Potvrđena smrt dvojice pomoraca, tri osobe hospitalizirane

Helikopter brazilske mornarice stigao je na brod AP Dubrava, no nažalost, medicinski tim utvrdio je smrt dvojice članova posade. Kako javlja dubrovački brodar Atlantska plovidba, druga dvojica ozlijeđenih članova posade helikopterom su prebačeni na kopno radi daljnjeg promatranja njihovog zdravstvenog stanja i eventualnog liječenja. Također, jedan član posade, koji nije bio sudionik nesretnog događaja, prevezen je u bolnicu pretpostavljeno zbog stresnog stanja.

Inače, iz Atlantske plovidbe demantiraju informacije koje su se pojavile u određenim medijima o tome kako se nesretni slučaj dogodio zbog eksplozije. Sve se, naime, dogodilo tijekom rada na ispiranju tanka.
-Analizu događaja i konkretne uzroke utvrditi će nadležna tijela zastave Marshall Islands-a koju brod vije, a čiji će inspektor posjetiti brod u luciTubarao, Brazil. Zdravstveno stanje ozlijeđenih pomoraca utvrdit će nadležni liječnik. Atlantska plovidba d.d. ne može, do objave nalaza navedenih institucija, objavljivati bilo kakve pretpostavke – ističe se u priopćenju za javnost Atlantske plovidbe.

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist