Sport

KOBEŠĆAK ZADOVOLJAN POBJEDOM ‘Digli smo se psihološki, sad tako treba nastaviti’

jug osc020 kobešćak
jug osc020 kobešćak

Zadovoljan sam s pobjedom te osvojena vrlo važna tri boda. Napravili smo iskorak u igri nakon božićne pauze. Sad trebamo dalje rasti. Psihološki smo se digli, bez obzira na neke kapitalne greške u igri. Nismo dopustili OSC-u da se vrati u igru, premda su stalno bili blizu – istaknuo je nakon pobjede nad OSC-om Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

-Igrač više nam je bio fantastičan u početku, a kasnije smo i u tome pali. Pozicijska obrana nam je dobra i Bijač je ušao u formu u zadnjoj četvrtini te nam dao mirnoću. Bilo je grešaka, a nismo uzeli sve što nam je ponuđeno, budući da mađarski vratar do posljednje četvrtine nije imao nijednu obranu. Važno je da smo nakon grešaka uspjeli doći do prednosti. Imali smo neiskorištene kontranapade i igrača više, a opet primamo gol sa stative. Tu smo tanki. Na igraču manje nam se dogodi bespotrebna panika – rekao je Kobešćak.

-Primili smo previše pogodaka, to trebamo smanjiti – dodao je Kobešćak.

-Sretan sam zbog pobjede. Ima puno pozitivnih detalja utakmice, ali treba biti kritičan kako bismo bili još bolji. Dobili smo, imamo bodove, bolji smo bili od prve minute, ali trebalo je biti s više od dva razlike. Primiti deset golova u Gružu je puno – izjavio je nakon utakmice Jugov napadač Xavi Garcia.

-U tri utakmice Lige prvaka nismo imali sreće, trebali smo imati barem 3-4 boda više. Znali smo da imamo imperativ pobjede protiv OSC-a, koji dosad nije imao dosad dobar rezultat, ali imaju jako dobru momčad. Tijekom blagdana smo mislili samo na ovu utakmicu jer nam je važna. Danas smo morali ostvariti bolji rezultat. Imali smo dosta individualnih grešaka, ali to je normalno na ovoj razini. To treba svesti na minimum – istaknuo je Garcia.

-Oliympiakos je prvi bez poraza, imamo sad s njima dvije utakmice. Bit će teško, ali mi smo Jug, uvijek idemo na pobjedu. Ako želimo imati priliku za pobjedu, treba nam što manje pogrešaka u igri – zaključio je Garcia.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist