Sport

KOBEŠĆAK ZADOVOLJAN ‘Naša najbolja igra ove sezone’

KOBEŠĆAK ZADOVOLJAN 'Naša najbolja igra ove sezone'

Apsolutno sam zadovoljan našom igrom danas koja je napravila ovaj rezultat. Sigurno je ovo bila najbolja igra ove sezone, u obrani i kontranapadu – rekao je nakon meča protiv Partizana trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak.

-Bili smo koncentrirani do samog kraja. Ovo je način kako trebamo igrati. Jesmo bili favoriti, ali mogu biti jako zadovoljan. Vratili smo neke stvari koje smo imali u prošloj sezoni. Nadam se da ovako možemo nastaviti i s jačim protivnicima nego što je Partizan – ustvrdio je Kobešćak, usporedivši igru protiv Partizana s onom prikazanom u porazu od moskovskog Dinama u 1. kolu.

-Ovo je izuzetno teška grupa. Partizan je u njoj najslabiji, a mi smo favoriti protiv njih. Ne mislim da je velika razlika između nas i svaka iduća utakmica s njima će biti teža. Protiv Dinama smo se raspali u drugom dijelu meča i izgubili bodove koji nam mogu biti dragocjeni. Sad nam slijedi Hannover, koji je jači nego prošle godine, a lani smo se s njima namučili. Uz to, nikad se nije igrao format s 14 kola, to je puno i svašta se može dogoditi. Vrlo je važno uzimati bodove u Gružu, a kako nismo uzeli bodove u Moskvi moramo tražiti pobjede ili barem nerješeno negdje drugo na strani – istaknuo je Kobešćak.

-U odnosu na lani smo još više pomladili ekipu, ali to stvarno nije izgovor, jer ne smijemo primiti deset pogodaka iz kontranapada, bio to Jug ili Pro Recco s druge strane. To je sramota za Partizan. Nemamo ni mišiće ni godine ni iskustvo, ali možemo plivati. Imali smo loš ulazak u meč, nepažanja, dekoncentracija. Kasnije smo pali u obrani igrača više. Ovo je veliko otrježnjenje da vidimo gdje smo – rekao je trener Partizana Stefan Ćirić.

-Kontrolirali smo igru i rezultat od samog početka. Zasluženo smo pobijedili i čestitam svojim suigračima na borbenosti i angažmanu. Ovo je pravi pristup i ovako trebamo nastaviti. Sad nam slijedi Primorje u Regionalnoj ligi pa nastup u reprezentaciji u Svjetskoj ligi, a nakon toga put u Hannover, što će biti izuzetno teška i bitna utakmica. Moramo pokušati odigrati još bolje nego protiv Partizana kako bismodošli do druge pobjede u ligi – rekao je kapetan Juga CO Marko Bijač.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist