Natrag
21.3.2019 23:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

KOBEŠĆAK NAKON PROLASKA ‘Zadovoljan sam, bili smo spremni’

13.4.2018 @ 22:33 Dulist Sport

Podijelite:

Dobro smo otvorili utakmicu i to nam je olakšalo posao. Zadovoljan sam prikazanim. S obzirom da proteklo vrijeme nismo bili zajedno pa nismo imali pripremu kao inače. Možda je bila nedoumica kako ćemo izgledati, a izgledali smo sasvim dobro. Bili smo spremni – rekao je Jugov trener Vjeko Kobešćak nakon pobjede nad splitskim Jadranom u polufinalu završnog turnira Regionalne lige.

-Jadran je pokazao da nisu loša momčad. Dižu se i u budućnosti će sigurno biti još bolji. Bit će to puno teži susreti nego danas – dodao je Kobešćak te komentirao sutrašnje finale:

-Mi sutra imamo ispraćaj našeg bivšeg predsjednika Ivice Rustana pa smo s glavom u tome. Gospar Rustan je to zaslužio jer ovaj klub brine o svojim važnim članovima. Kad dođemo na utakmicu dat ćemo sve od sebe. Mladost je odličan protivnik, što su pokazali posebno u drugom dijelu sezone. Imaju dva sjajna centra, vanjsku liniju, vratara. Ako će utakmica u prvom dijelu biti u egalu, imat ćemo problem. Ako krenemo kao protiv Jadrana, onda je prednost na našoj strani – smatra Kobešćak.

-Nismo imali vremena za pripremu ove utakmice. Imali smo i obveze s reprezentacijom, nije bila najbolja situacija za nas. Ali smo favoriti i od prve sekunde se vidjelo da želimo to finale. Imali smo u jednom trenutku i 7:2, mogli smo kontrolirati utakmicu, odmoriti ključne igrače – riječi su Xavija Garcie, koji je najavio i ogled s Mladosti.

-Mladost je odigrala odlično protiv Jadrana, a treba znati da nisu imali puno igrača u reprezentativnim obvezama. Imali su više vremena za pripremu. Mi smo svejedno favoriti, na našem smo bazenu. Bit će teško, ali probat ćemo napasti još jedan trofej – istaknuo je Garcia.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana