Natrag
24.4.2019 16:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

KOBEŠĆAK ‘Kalkulirati uz ovakvu publiku bi bio šamar! Idemo na Szolnok pa što bude!’

9.5.2018 @ 22:20 Dulist Sport

Podijelite:

Velika hvala publici što se odazvala u velikom broju i što nas je držala u utakmici u svakom trenutku. Pozivam ih da idemo zajedno u Genovu. Nemam ništa protiv da idemo na branitelja naslova Szolnok. Nismo kalkulirali. Ići na kalkulaciju pored ovakve publike bio bi nam šamar svima. Idemo na Szolnok pa što bude, bude – istaknuo je Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak nakon pobjede njegove momčadi 15:10 protiv moskovskog Dynama, premda je i remi bio dovoljan za prolaz na Final 8.

-Dynamo je fizički najjača momčad u Ligi prvaka. K’o od brda su odvaljeni i teško je protiv njih igrati. A ukoliko padneš u taj mlin, iz njega se teško izvući. Kontrolirali smo rezultat i igru. Jesmo primili deset golova, ali u principu zaustavili smo ono što smo htjeli. A dati 15 golova mora biti dovoljno. Zadovoljan sam. Imali smo početkom treće i četvrte četvrtine dobru razliku, ali par igrača manje je omogućilo Dynamu da se vrati. Međutim, dvaput smo se iz toga izvukli te pokazali nešto što ove sezone nismo puno puta – nismo pali na duže staze, a uspjeli smo se izvući kad je teško – rekao je Kobešćak, koji je veliku zahvalu uputio navijačima.

-Utakmica je bila fizička jako naporna. Nekako smo na početku sezone i očekivali da bismo pitanje prolaska na Final 8 mogli rješavati tek kod kuće protiv Dynama. U središnjici utakmice bili smo dosta nervozni, jer su nama se približili, ali mi je drago što smo iskontrolirali završnicu s nekoliko lijepih kontranapada i lijepih golova. Pobijedili smo s velikom razlikom, jedino je malo zabrinjavajuće što smo primili deset golova. S obzirom na jačinu protivnika, to je možda bilo i očekivano – izjavio je po izlasku iz bazena Jugova ‘petica’ Maro Joković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana