Sport

KOBEŠĆAK ‘Kalkulirati uz ovakvu publiku bi bio šamar! Idemo na Szolnok pa što bude!’

KOBEŠĆAK 'Kalkulirati uz ovakvu publiku bi bio šamar! Idemo na Szolnok pa što bude!'

Velika hvala publici što se odazvala u velikom broju i što nas je držala u utakmici u svakom trenutku. Pozivam ih da idemo zajedno u Genovu. Nemam ništa protiv da idemo na branitelja naslova Szolnok. Nismo kalkulirali. Ići na kalkulaciju pored ovakve publike bio bi nam šamar svima. Idemo na Szolnok pa što bude, bude – istaknuo je Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak nakon pobjede njegove momčadi 15:10 protiv moskovskog Dynama, premda je i remi bio dovoljan za prolaz na Final 8.

-Dynamo je fizički najjača momčad u Ligi prvaka. K’o od brda su odvaljeni i teško je protiv njih igrati. A ukoliko padneš u taj mlin, iz njega se teško izvući. Kontrolirali smo rezultat i igru. Jesmo primili deset golova, ali u principu zaustavili smo ono što smo htjeli. A dati 15 golova mora biti dovoljno. Zadovoljan sam. Imali smo početkom treće i četvrte četvrtine dobru razliku, ali par igrača manje je omogućilo Dynamu da se vrati. Međutim, dvaput smo se iz toga izvukli te pokazali nešto što ove sezone nismo puno puta – nismo pali na duže staze, a uspjeli smo se izvući kad je teško – rekao je Kobešćak, koji je veliku zahvalu uputio navijačima.

-Utakmica je bila fizička jako naporna. Nekako smo na početku sezone i očekivali da bismo pitanje prolaska na Final 8 mogli rješavati tek kod kuće protiv Dynama. U središnjici utakmice bili smo dosta nervozni, jer su nama se približili, ali mi je drago što smo iskontrolirali završnicu s nekoliko lijepih kontranapada i lijepih golova. Pobijedili smo s velikom razlikom, jedino je malo zabrinjavajuće što smo primili deset golova. S obzirom na jačinu protivnika, to je možda bilo i očekivano – izjavio je po izlasku iz bazena Jugova ‘petica’ Maro Joković.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr