Sport

KOBEŠĆAK DEMANTIRAO TALIJANE ‘Nije me tražio Pro Recco, moja budućnost je Jug!’

KOBEŠĆAK DEMANTIRAO TALIJANE 'Nije me tražio Pro Recco, moja budućnost je Jug!'

To lijepo zvuči, ali nije me nitko zvao – demantirao je za DuList Jugov trener Vjekoslav Kobešćak pisanje talijanskih, ali i nekih naših medija o ponudi Pro Recca da stane za njihovo kormilo, a koju je Kobešćak odbio.

Naime, prvak Europe na kraju sezone dao je otkaz dosadašnjem treneru Igoru Milanoviću pa se sad mediji očito zabavljaju imenima njegovog nasljednika.

– Imam važeći ugovor s Jugom na tri godine. Došao sam u Dubrovnik i tu ostajem. Tek smo krenuli u projekt i imamo puno posla. Zacrtali smo plan i provodimo ga, a Uprava na čelu s predsjednikom radi odličan posao – rekao je Kobešćak, koji je bio ‘zakopčan’ i u rubrici dolasci/odlasci.

– Još uvijek nemamo niti jedan potpis, ali se nadamo da ćemo tijekom ovog tjedna uspjeti nešto zgotoviti. Zato ne bih htio izlaziti s prijevremenim informacijama niti imenima. Blizu smo nekom izgledu momčadi, ali to je još uvijek dosta nesigurno – rekao je Kobešćak, koji je za srijedu ujutro zakazo prvi trening u novoj sezoni.

Inače, kao moguće pojačanje Juga spominje se Maro Joković, ali i Brazilac Perrone, centar Mladosti Lončar… Sandro Sukno iduće će sezone igrati u Pro Reccu.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist