Natrag
11.12.2018 23:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Književni susret s Davidom Mitchellom u Lazaretima

20.9.2018 @ 9:46 Dulist Kultura

Podijelite:

Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika, u suradnji s partnerima iz Književnog kluba Booksa, imaju čast pozvati vas u Lazarete, u nedjelju, 23. rujna 2018., u 20:00 h na književni susret s višestruko nagrađivanim piscem Davidom Mitchellom.

David Mitchell će u Lazaretima s našom vrsnom poznavateljicom književnosti, Miljenkom Buljević te s našim gostima razgovarati o odnosu književnosti i putovanja.

Uvrštenje na New York Timesovu listu bestselera za romane The Bone Clocks (Koštani satovi) i Cloud Atlas (Atlas oblaka), višestruke nominacije za uži izbor za Man Booker Prize za romane Number9Dream, Atlas oblaka i Livada crnog labuda te ekranizacija romana Atlas oblaka (s Tomom Hanksom, Halle Berry i Hughom Grantom u glavnim ulogama), donijeli su Davidu Mitchellu status jedne od najvećih književnih zvijezda današnjice. 

Nakon Zagreba i gostovanja u Muzeju suvremene umjetnosti (21. rujna u 18:00 h) te susreta s publikom i turskom novinarkom i književnicom Ece Temelkuran u Booksi (22. rujna u 20:00 h), Mitchell svoj prvi dolazak u Hrvatsku, s neskrivenim zadovoljstvom, nastavit će posjetom Dubrovniku.

Gostovanje Davida Mitchella organizirano je uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Grada Dubrovnika, The Pucić Palace, Deša Pro, CRVIK vinogradi & vinarija, Art radionica Lazareti, Pizzeria La Luna, Dubrovniknet, DuList, Dubrovački dnevnik i Digital Video Studio Ogresta, kojima se ovim putem zahvaljujemo. 

S obzirom na značaj gosta, kao i na renome vašeg medija, bilo bi nam drago da medijski popratite ovaj događaj. 

Veselimo se vašem dolasku!

Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana