DuList IN

Kličko i Pannettiere uživali u Nautici

Kličko i Pannettiere uživali u Nautici

Apsolutni boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji, Ukrajinac Vladimir Kličko sa suprugom, američkom glumačkom zvijezdom Hayden Pannettiere, u krugu prijatelja uživali su večerajući u poznatom dubrovačkom restoranu Nautici.

37-godišnji 'Dr. Steelhammer' i njegova gospođa, inače zvijezda serije ‘Heroji’, bili su toliko opušteni i jednostavni da su osvojili velike simpatije osoblja.

Pored svih morskih delicija koje je društvo kušalo, poznati boksač se odlučio za odrezak od goveđe pisanice s tartufima u simfoniji umaka. Ovom prigodom na stolu su se našli istarsko crveno vino “Maneghetti” te konavosko bijelo “Crvik”.

Podsjetimo, Vladimir Kličko rođen je prije 37 godina u istočnokazahstanskom gradu Semipalatinsku na samoj granici sa Sibirom. Godine 1996. osvojio je srebrnu medalju na amaterskom prvenstvu u Vejlu, da bi potom uzeo i olimpijsko zlato u Atlanti iste godine. U karijeri je odboksao 63 meča te ima 60 pobjeda i 3 poraza, s tim da je posljednji poraz osjetio davne 2004. godine od Amerikanca Lamona Brewstera.

Zanimljivo, Klička u listopadu očekuje značajan meč u obrani titule svjetskog teškaškog prvaka u federacijama WBA, WBO, IBF, IBO i The Ring u moskovskoj Olimpijskoj areni, gdje će se potući s Rusom Aleksandrom 'Bijelim lavom' Povetkinom, inače olimpijskim, svjetskim i europskim amaterskim prvakom u superteškoj kategoriji, a koji dosad ima savršen 'score' 26 pobjeda u 26 održanih mečeva.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist