Grad

KLGB SRĐ JE GRAD: Stranke, pojave i pojedinci već 25 godina povlače građane za nos!

Kandidacijska lista građana birača Srđ je Grad priopćenjem za medije osvrnula se na jučer održanu konferenciju za medije dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića.

Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:

-Neistinita je Gradonačelnikova tvrdnja iznesena na jučerašnjoj presici da se već mjesecima vode razgovori između Gradonačelnika, pročelnika i klubova vijećnika oko rebalansa proračuna!

Za razgovore s klubovima vijećnika organiziran je tek jedan sastanak između zadnje dvije sjednice.

Kvalitetna rasprava o raspodjeli viška i rebalansu ne smije, kao što je bio slučaj tijekom proteklih tjedana, ovisiti isključivo o dobroj volji i susretljivosti pojedinih pročelnika. Njima zahvaljujemo na suradnji – znat će se prepoznati.

Proračun za 2016. godinu donesen je jednoglasno, ali nakon iscrpnih razgovora. Sadržavao je niz amandmana koje je Gradonačelnik prihvatio temeljem niza prethodnih razgovora.
S naše strane nema razloga da tako ne bude i s rebalansom. Uvijek ćemo se zalagati za dijalog i konsenzus, ne za trgovinu!

Tek kada se iscrpe sve mogućnosti, preostaje preglasavanje. U ovom trenutku nema razloga ne nastaviti dijalog oko rebalansa. Tko će u njemu sudjelovati iskreno, a tko s figom u džepu, nije teško pretpostaviti.

Čini se kao da u ovom trenutku postoji dvojba oko toga tko je lutak, a tko povlači konce. Kako god bilo, kad se sve zbroji i oduzme, nema nikakve sumnje da stranke, pojave i pojedinci koji se izmjenjuju u varljivoj ulozi vlasti i oporbe posljednjih 25 godina za nos povlače građane – naveli su u priopćenju iz KLGB Srđ je Grad.

Pročitajte još

DELUMBIJA U PETAK Gradonačelnik pozvao građane na oprez zbog najavljenog nevremena

Dulist

FRANKOVIĆ O SOLINSKOJ ULICI ‘Butući je bio osnivač tvrtke koja danas gradi spornu zgradu’

Dulist

17 GODINA BEZ KUPA Limeni krov užario javnost, razgovarali smo s vlasnicom

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija