Aktualno

KLGB SRĐ JE GRAD O AZILU Hoće li oni najneviniji dočekati svoj ‘krvavi Božić’?

KLGB SRĐ JE GRAD O AZILU Hoće li oni najneviniji dočekati svoj 'krvavi Božić'?

Sudjeluje li Grad Dubrovnik uz božićno i novogodišnje kićenje u organizaciji još jednog spektakla – ubijanja pasa za Žarkovice!? – počinju priopćenje iz KLGB Srđ je Grad, kojeg prenosimo u cijelosti.

”Eutanazija nije samo riječ iza koje se krije golo ubijanje, to je riječ kojom se izražava bešćutnost i to bešćutnost onih koji mogu i prema Zakonu moraju osigurati izgradnju azila za životinje u kojem će svoj smještaj naći svi – do jedne životinje koje treba zbrinuti!

Nije slučajno da se u režiji gradonačelnika Vlahušić a i direktora Sanitata Kunice upravo pokreće pitanje izgradnje azila . Ne budimo naivni, nije to iz njihove sućuti. Gradnja malenog i neadekvatnog azila samo je varka da se mali dio životinja „spasi“, i makne s „atraktivne lokacije“ a ostale da se vrlo jednostavno – pobije.

S obzirom na planove izgradnje golf resorta na Srđu valjda je već svima jasno da se u ostvarenju tuđih interesa ne preže ni od čega i dok se na Stradunu slavi dolazak Božića, vrlo je moguće da će svoj „krvavi Božić“ dočekati oni koji su u svemu tome najneviniji.

KLGB Srđ je Grad ovim još jednom javno apelira i na gradonačelnika i direktora Sanitata kao i na klubove gradskih vijećnika i na sveukupni javnost – izgradimo azil adekvatan prihvatu svih životinja i ne dopustimo civilizacijsku sramotu 21. stoljeća.
KLGB Srđ je Grad”

Pročitajte još

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

BLAGDAN JE SV. JOSIPA Tate, sretan vam vaš dan!

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist