Natrag
18.2.2019 19:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Klečak i Muratti na sudu

20.3.2013 @ 12:49 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Olga Muratti i Nikša Klečak susreli su se ove srijede u sudnici na ročištu u postupku koji se vodi protiv Klečka, a zbog navodnog čitanja privatnih mailova predsjednici dubrovačkog SDP-a.

Iako je bila iznenađena kako je duList došao do informacije o održanom ročištu, Muratti je tek kratko istaknula kako je na suđenje pozvana u svojstvu svjedoka. 

– Nemam što komentirati, mogu tek reći da sam danas bila pozvana u svojstvu svjedoka jer je slučaj pokrenulo Državno odvjetništvo. Ostala sam pri svojoj ranijoj izjavi, a sve ostalo je na pravosuđu da odradi svoj posao, i vjerujem da će ga i odraditi – kratko je za duList rekla Olga Muratti.

Doznajemo kako je novo ročište zakazano za 20. svibnja kada bi se u svojstvu svjedokinje na sudu trebala pojaviti i SDP-ovka Kristina Ćurćija, bivša tajnica GO SDP-a Dubrovnika.  

Podsjetimo, kaznena prijava protiv Klečka podignuta je u kolovozu 2010. godine kada je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je tada 24-godišnji Klečak počinio kazneno djelo „Povreda tajnosti, cjelovitosti i dostupnosti računalnih podataka, programa ili sustava".

Sumnjiči ga se, kako je tada pisalo u izvješću policije, da je u vremenu od 10. do 16. srpnja 2010. godine u više navrata presretao privatnu elektronsku poštu tada 58-godišnje Muratti, a koja mu nije bila namijenjena.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana