Natrag
19.3.2019 03:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

KLAPA KAŠE USUSRET KONCERTU Nastup na Igrama vrhunac je naše karijere!

15.7.2015 @ 17:07 Mia Njavro dulist IN
3;3

Podijelite:

Klapa Kaše ime je koje je dobro poznato u klapskim vodama, ali i šire. Nositelji brojnih nagrada i priznanja prvi put u karijeri nastupit će na Dubrovačkim ljetnim igrama, ovu srijedu na Boškovićevoj poljani u 22 sata.

Program pod nazivom ‘Noćne serenate’ okupit će i brojne goste, a o svemu smo, pomalo, popričali s voditeljem klape, Vickom Dragojevićem.

Nije prvi put da nastupate s gosparom Đelom i DSO-om, no ovoga puta ukazana vam je velika čast pozivom na sam početak Igara. kako gledate na to?
San svakog Dubrovčanina je nastupiti na Igrama, pa mi smo odrasli na i uz Igre; kao djeca smo svi statirali, kao stariji gledali predstave, slušali koncerte. Bez obzira na sve nagrade, ovo nam je vrhunac dosadašnje karijere i sigurno nešto na što smo najponosniji.

Kako je došlo do nastupa na Igrama, koje su nagrade iza njih te koje ime je omiljeno priznanje, ali i gdje ih možete naći ovo ljeto, pročitajte u tiskanom izdanju DuLista koji je od danas na svim kioscima!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana