Natrag
17.2.2019 15:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Klapa Kaše pobjednik i u Makarskoj

27.8.2012 @ 10:00 Baldo Marunčić Kultura
2;2

Podijelite:

Na osmom po redu Festivalu klapa uz mandoline i gitare, održanom u subotu 25. kolovoza na pozornici ljetnog kina u Makarskoj, klapa Kaše nastavila je svoj ovogodišnji festivalski pobjednički niz osvojivši Zlatnu plaketu po odluci ocjenjivačkog žirija.

Klapa Kaše pobjedu je odnijela u konkurenciji deset klapa, a uz njih na natjecanju su nastupile i klape Sol (Pag), Fortica (Šibenik), Čiovo (Trogir), Balatura s mandolinskin sastavom Rovinjež (Kučine), Kamen (Split), Srdela (Makarska), Kumpanji (Korčula) i Kampanel (Zagreb).
 
Ovom nagradom Klapa Kaše je još jednom potvrdila svoju kvalitetu te na najljepši mogući način zaključila ovogodišnju sezonu nastupa na festivalima.
 
Vrijedi se prisjetiti kako je klapa Kaše apsolutni pobjednik 46. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu gdje su osvojili Zlatni štit s grbom grada Omiša za prvo mjesto po mišljenju žirija i Zlatni omiški leut za prvo mjesto po mišljenju publike. Također su apsolutni pobjednici i ovogodišnjeg 33. Festivala klapa Dubrovačko – neretvanske županije gdje su dobili i prvu nagradu i žirija i publike.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana