Natrag
18.2.2019 16:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Klapa Kaše apsolutni pobjednik i u Blatu!

6.8.2012 @ 19:01 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Na Dan domovinske zahvalnosti 5. kolovoza u Blatu na Korčuli održan je 33. Festival klapa Dubrovačko-neretvanske županije na kojem je dubrovačka klapa Kaše osvojila Zlatnu plaketu – prvu nagradu stručnog žirija te nagradu publike.

Srebrena plaketa pripala je ženskoj klapi Kanela iz Blata dok je Brončanu plaketu dobila ženska klapa Amfora iz Dubrovnika.
 
Na ovogodišnjem 33. Festivalu klapa Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali su: ženska klapa Amfora, mješovita klapa Proćulić, ženska klapa Kanela, mješovita klapa Kurenat, ženska klapa Nava, muška klapa Dingač, ženska klapa Perlice i muška studentska klapa Kaše iz Dubrovnika.
 
Klapa Kaše nastavlja s odličnim uspjehom ove sezone. Prisjetimo se, Kaše su u finalu 46. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu osvojile Zlatni štit s grbom grada Omiša za prvo mjesto po mišljenju stručnog zbora i Zlatni omiški leut za prvo mjesto po mišljenju publike.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana