Sport

KK Dubrovnik upisao još jednu pobjedu, za vikend u Župi protiv Đakova

KK Dubrovnik upisao još jednu pobjedu, za vikend u Župi protiv Đakova

Košarkaši Dubrovnika nastavljaju s odličnim rezultatima u posljednje vrijeme.

Nakon dvije uzastopne pobjede u natjecanju Prve lige (Rudeš 108:80 i Zapruđe 77:57), u srijedu navečer uspjeh i na otvaranju Kupa Krešimira Ćosića.

U Splitu, Universitas – Dubrovnik 57 : 74 (15:20, 11:20, 14:15, 17:19).

I bez kapetana Mara Lučića i Vlaha Raguža, potpuno zasluženo slavlje igrača trenera Željka Vreće koji su nakon vodstva domaćina 15:11 u 8. minuti, napravili seriju 15-2 za prvu osjetniju prednost (26:17). Ivan Vodopija se u Splitu pobrinuo za rijetko viđene brojke, za 33 minute provedene na parketu postigao je 27 poena (šut iz igre 12-12!!!!), a tome pridodao devet skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte za valorizaciju 41!

-Cilj smo ostvarili, upisana je očekivana pobjeda. Nisam baš previše zadovoljan igrom, ali pobjeda je pobjeda. Najvažnije je da idemo dalje – naglasio je nakon utakmice Željko Vreća, trener KK Dubrovnik.

U 2. krugu Kupa protivnik je za vikend KK Đakovo, a utakmica je zbog zauzetosti sportske dvorane u Gospinom polju prebačena u Župu dubrovačku. Igrat će se u dvorani Osnovne škole u nedjelju, 2. prosinca, s početkom u 16 sati. Nova pobjeda donosi priliku igrati protiv ponajboljih momčadi u Hrvatskoj, tako bi u Gospino polje mogli doći Cedevita, Cibona, Zadar ili Split.

KK Dubrovnik je u pobjedi protiv Universitasa, igrao u sastavu: Petrović, Stasjuk 3, Soko, Došen 7, Dubelj 15, Mustapić 2, Koprivica 2, F. Vujičić 9, Vodopija 27, Boban 9. Trener: Željko Vreća.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist